Annuïteiten
hypotheek

Bij de annuïteitenhypotheek los je tijdens de looptijd de gehele hypotheeklening af. Daarbij blijven de bruto maandlasten gedurende de hele looptijd in principe gelijk. Maar gedurende de looptijd verandert wel de opbouw van de maandlasten. In het begin betaal je veel rente en weinig aflossing, en aan het eind is dat precies andersom.

De kenmerken van een annuïteitenhypotheek op een rijtje

Is jouw huidige hypotheek nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn er talloze wijzigingen geweest op hypotheekgebied. Zo kun je tegenwoordig niet meer kiezen voor een (nieuwe) spaar- of beleggingshypotheek en tevens zijn er de nodige ontwikkelingen op het gebied van de “hypotheekrenteaftrek”. 

Het is dus de vraag of jouw hypotheek nog steeds op de juiste manier is ingericht. Wanneer heb je dit voor het laatst laten onderzoeken?

Daarnaast is wellicht ook jouw persoonlijke situatie gewijzigd. Het is dus raadzaam om periodiek jouw situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekerd bent? Beide is vaak niet wenselijk!

Gil Hypotheken en Verzekeringen is een 100% onafhankelijk hypotheekadvieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 35 verschillende banken- en geldverstrekkers voor jou de best passende hypotheek. 

Onze hypotheekadviseurs zijn tevens aangesloten als Erkend Hypotheek Adviseur en daarnaast mogen wij ons uitdragen als Erkend Hypothecair Planner. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord hypotheekadvies ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Wil je meer weten over de annuïteitenhypotheek of wil je jouw situatie eerst aan ons voorleggen zonder daar direct kosten voor te maken?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is geheel kosteloos én vrijblijvend.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?