Arbeidsongeschiktheids
verzekering

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vang je jouw inkomensverlies op als je geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt.

Een aantal zaken zijn erg belangrijk in het kader van een arbeidsongeschiktheidsverzekering:

Is jouw bestaande AOV nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn de premies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering flink gedaald. Dit komt met name door de toenemende concurrentie op de verzekeringsmarkt.
Gil Hypotheken en Verzekeringen werkt net als op hypotheekgebied met veel  verzekeraars. Hierdoor kunnen wij altijd een uitgebreide vergelijking maken.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat jouw persoonlijke situatie gewijzigd is. Het is dus raadzaam om periodiek jouw situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekert bent? Beide is vaak niet wenselijk!

Ook zijn er misschien wijzigingen in de inkomstensituatie geweest. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de  van jouw AOV-verzekering. Zo heeft het invloed op de hoogte en de bedragen. 

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar. Ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door onze unieke dienstverlening bieden wij vaak de laagste premie aan.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?