Beleggings
hypotheek

Bij de beleggingshypotheek beleg je periodiek een verzekeringspremie. Hierdoor bouw je een kapitaal op voor de aflossing van een hypothecaire lening. Omdat je belegt, heb je geen zekerheid over de eindwaarde aan het einde van de looptijd. De beleggingsopbrengst kan zowel hoger als lager zijn dan verwacht.

Het is belangrijk om periodiek te bekijken hoe de ontwikkeling is van de waarde-opbouw in de beleggingsverzekering. Ook is het belangrijk om te kijken hoeveel van jouw premie daadwerkelijk belegt wordt. Jaarlijks krijg je van jouw verzekeringsmaatschappij een  overzicht. Het is raadzaam om dit door te nemen.

 

Veel mensen die voor 2013 een beleggingshypotheek hebben afgesloten, vragen zich af wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van een nieuwe hypotheek.

Is jouw huidige hypotheek nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn er talloze wijzigingen geweest op hypotheekgebied. Zo kun je tegenwoordig niet meer kiezen voor een (nieuwe) spaar- of beleggingshypotheek. Daarnaast zijn er ook de nodige ontwikkelingen op het gebied van de “hypotheekrente aftrek”. 

Het is dus de vraag of jouw hypotheek nog steeds op de juiste manier is ingericht. Wanneer heb je dit voor het laatst laten onderzoeken?

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat jouw persoonlijke situatie gewijzigd is. Het is dus raadzaam om periodiek jouw situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekert bent? Beide is vaak niet wenselijk!

Gil Hypotheken en Verzekeringen is een 100% onafhankelijk hypotheekadvieskantoor. Wij selecteren aan de hand van ruim 35 verschillende banken- en geldverstrekkers voor jou de best passende hypotheek. 

Onze hypotheekadviseurs zijn ook aangesloten als Erkend Hypotheek Adviseur. Daarnaast mogen wij ons uitdragen als Erkend Hypothecair Planner. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord hypotheekadvies ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Wil je meer weten over een beleggingshypotheek of wil je jouw situatie eerst aan ons voorleggen zonder daar direct kosten voor te maken?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is geheel kosteloos én vrijblijvend.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?