Doorgeefregeling Hypotheek

Welkom bij de hypotheekadviseur van Almelo! Heb je weleens gehoord van de doorgeefregeling bij hypotheken? Wij geven je graag meer informatie over de verschillende hypotheekregelingen en bekijken welke voor jou van toepassing kunnen zijn. Lees verder om te ontdekken hoe deze doorgeefregeling jou kan beïnvloeden en hoe onze experts in Almelo je kunnen helpen.

Hypotheek doorgeven: wat houdt het in?

De doorgeefregeling staat ook wel bekend als de overdraagbare hypotheek. Deze hypotheek stel je in staat om je bestaande hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning. Hierbij wordt de huidige hypotheek ‘overgedragen’ aan de nieuwe woning. Dit kan voordelig zijn. De huidige voorwaarden van de hypotheek kunnen namelijk gunstiger zijn. De doorgeefregeling maakt het mogelijk dat je deze voorwaarden, zoals bijvoorbeeld de rente,  behoudt bij het verhuizen naar een nieuwe huis. 

Voordelen van de doorgeefregeling

  • Gunstige voorwaarden behouden: Als je momenteel een lage rente hebt en je wilt deze behouden, biedt de doorgeefregeling je de mogelijkheid om dit te doen.
  • Tijds- en kostenbesparing: Het doorgeven van een hypotheek kan het proces van het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor je nieuw huis vereenvoudigen en tijd en daarmee kosten besparen.
  • Financiële continuïteit: Je kunt jouw financiële situatie stabiel krijgen door dezelfde hypotheekvoorwaarden te behouden, zelfs als je een nieuw huis koopt.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Onze hulp als hypotheekadviseur

De hypotheekadviseurs van Gil Hypotheken & Verzekeringen begrijpen alle facetten van de  doorgeefregeling. Wij nemen jouw specifieke situatie door en analyseren de eventueel voordelen hiervan.  Aan de hand daarvan geven wij passend advies over welke stappen je het best kunt nemen. 

 

Voordelen Gil Hypotheken en Verzekeringen

  • Kennis & ervaring: Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring m.b.t. de doorgeefregeling. We kunnen je hierdoor goed adviseren. 
  • Persoonlijke begeleiding: We luisteren naar jouw wensen en behoeften op financieel vlak en bieden op maat gemaakt advies.
  • Altijd op de hoogte: We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle aspecten van de doorgeefregeling en de mogelijke impact ervan.
Hypotheken Nijverdal

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar. Ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door onze unieke dienstverlening bieden wij vaak de laagste premie aan.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?