Financieel adviseur
Almelo

Als financieel adviseur zijn we van alle markten thuis. Gil Hypotheken en Verzekeringen is gespecialiseerd in het helpen rondom financiële vraagstukken. Wij geven je graag financieel advies over jouw specifieke situatie. Je kan ook bij ons terecht voor het afsluiten van verzekeringen of hypotheken. Als financieel adviseur uit Almelo helpen wij je graag van A tot Z en gaan wij altijd voor de laagste tarieven. Deskundig maatwerk!

De diensten van een Financieel Adviseur in Almelo

Als adviseur hebben wij als doel een oplossing te bieden voor jouw financiële vraagstukken. Onze specialiteit ligt bij hypotheken en verzekeringen, maar ook bij andere financiële vragen kunnen we jou zeker helpen. Wij nemen eerst jouw vragen door en kijken dan samen welk advies het beste aansluit op jouw specifieke financiële situatie.

Je kan ook bij ons terecht als je graag een lagere hypotheekrente zou willen. Onze deskundige hypotheekadviseurs vergelijken meer dan 35 verschillende banken en hypotheekverstrekkers voor jou. Zo zorgen ze ervoor dat je steeds van de laagst mogelijke hypotheekrente geniet.

Adviseur voor iedereen

Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht. Wij verzorgen ook financieel advies voor bedrijven die bij ons terecht kunnen voor zowel hypotheken als verzekeringen.  Een nieuw huis/bedrijfspand dient bijvoorbeeld goed verzekerd te zijn. Ben je echter niet zeker welke verzekering je nodig hebt? Dan is Gil Hypotheken en Verzekeringen er om je te helpen!  Wij hebben samenwerkingen met verschillende verzekeraars, waardoor wij kunnen kijken welke verzekering het beste past bij jouw financiële situatie. 

Elke situatie is namelijk anders. Het komt namelijk voor dat mensen over- of onderverzekerd zijn zonder dat men het door heeft. Dit kan gevolgen hebben voor jouw financiële situatie. Bovendien kunnen veranderingen, zoals arbeidsongeschikt, werkloos en ziekte invloed hebben op verzekeringen en op financieel vlak. De gevolgen van deze veranderingen zijn voor veel mensen onbekend. Dankzij de kennis van onze onafhankelijke Gil deskundigen, krijg je dan ook meer inzicht in jouw verzekeringen.

Gratis en vrijblijvend financieel advies in Almelo.

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een gesprek over jouw verzekeringen of hypotheek? Bij Gil heb je altijd eerst een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Ons team van ervaren en gecertificeerde financiële adviseurs zal je zo goed mogelijk begeleiden bij jouw vraag. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw situatie. Heb je na het adviesgesprek toch nog vragen? Dan blijft Gil bereikbaar als vast aanspreekpunt!

 

Een financiële beslissing is namelijk vaak een lastige keuze. Wij weten daar alles van. Naast onze gebruikelijke diensten en advies bieden wij ons klanten ook hulp op korte termijn. Wij staan zeker klaar voor jouw spoedklus. Zo hoef je geen maanden op voorhand een plaatsje in de agenda vrij te houden. Kom dus gerust geheel vrijblijvend langs in ons kantoor in Almelo! Je kan een afspraak maken door ons te bellen, een berichtje te sturen, te mailen, of door gewoon even binnen te lopen in ons kantoor. 

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?