Geschiedenis Gil en
Kenkhuis & Gil

Op deze pagina vindt je de geschiedenis van ons bedrijf. Gil Hypotheken en Verzekeringen is onstaan vanuit Kenkhuis en Gil. Een samenwerking tussen Robbert Kenkhuis en Emilio Gil.

Geschiedenis Gil Hypotheken & Verzekeringen

Emilio Gil

Even een stukje over mij, ik ben Emilio Gil, 50 jaar en woonachtig in Almelo. Eerlijk, enthousiast en gedreven: drie kenmerken die mij goed omschrijven. Met mijn roots in Almelo adviseer ik met heel veel passie en betrokkenheid mijn klanten. Inmiddels ben ik al 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste 6 jaar als hypotheek adviseur.

 

Deze 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening hebben mij langs verschillende bedrijven gebracht. Ik heb onder andere gewerkt voor de Rabobank, en ben (mede)eigenaar geweest van Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Sinds juli 2022 ben ik trotse oprichter van Gil Hypotheken en Verzekeringen, waar ik met ontzettend veel enthousiasme en plezier mijn klanten mee te woord sta. Zoals u van ons gewend bent bieden wij met Gil Hypotheken en Verzekeringen je eerlijk en onafhankelijk advies, zoals jij het wil.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Robbert Kenkhuis

Mijn voormalig compagnon Robbert Kenkhuis, geboren in Wierden is ongeveer 15 jaar werkzaam op het gebied van hypotheken & verzekeringen. Na jarenlange ervaring bij diverse grootbanken (oa ING Bank en Rabobank) en als (mede) eigenaar van Kenkhuis & Gil Financieel Advies is hij momenteel eigenaar van zijn eigen adviesgroep. 

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden van jouw (toekomstige) woning? Of wil je jouw situatie eerst aan ons voorleggen zonder daar direct kosten voor te maken?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is geheel kosteloos én vrijblijvend.

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?