Huis kopen zonder vast contract

Wil je een huis kopen, maar maak je je zorgen over het ontbreken van een vast contract? Maak je geen zorgen! Gil Hypotheken en Verzekeringen begrijpt je precies en helpt je graag om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Lees verder om te ontdekken hoe wij jou kunnen begeleiden naar een huis, zelfs zonder een vast dienstverband.

Huis kopen zonder vast contract: jouw opties

Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen geloven we dat een vast contract niet de enige weg is naar het kopen van jouw droomhuis. Of je nu een flexibel arbeidscontract hebt, als zzp’er werkt of op basis van tijdelijke contracten werkt, er zijn nog steeds mogelijkheden voor een hypotheek beschikbaar voor jou. Onze deskundige hypotheekadviseurs kennen de wegen die je kunt bewandelen om een huis te kopen. 

Jouw hypotheekadviseur ook zonder vast dienstverband

Onze ervaren adviseurs begrijpen de zaken die komen kijken bij het kopen van een huis zonder vast contract. We nauw met je samen om jouw financiële situatie te analyseren en daarbij te kijken naar aansluitende mogelijkheden. Met deze inzichten kunnen we jou begeleiden naar de meest geschikte hypotheekoptie en de juiste geldverstrekker die openstaat voor jouw profiel.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Voordelen Gil Hypotheken en Verzekeringen

  • Gepersonaliseerd advies: Onze adviseurs hebben expertise in het begeleiden van mensen zonder vast contract. We begrijpen de unieke uitdagingen en factoren die meespelen bij het krijgen van een hypotheek en bieden daarom advies op maat.
  • Toegang tot geldverstrekkers: Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we toegang tot geldverstrekkers die bereid zijn om hypotheekaanvragen zonder vast contract in behandeling te nemen.
  • Maatwerkoplossingen: Wij geloven in maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en doelen.
Huis kopen zonder vast contract

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar. Ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door onze unieke dienstverlening bieden wij vaak de laagste premie aan.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?