Hypotheek in Hengelo

Ben jij van plan om in Hengelo een huis te gaan kopen en op zoek naar het best passende hypotheekadvies?

Ben jij van plan om in Hengelo een huis te gaan kopen en op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen ben je aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs zijn persoonlijk goed bekend in Hengelo en hebben hierdoor een goede kijk op de huizenmarkt in Hengelo.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Hengelo door gecertificeerde adviseurs

Gil Hypotheken en Verzekeringen is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor jou de best passende hypotheek. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio)bank organisatie en kunnen hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor jouw hypotheek lager. Hier kun je als klant van profiteren. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheekadviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies ben je bij ons dus aan het juiste adres.

De best passende hypotheek via Gil Hypotheken en Verzekeringen

Een hypotheekadvies via Gil Hypotheken en Verzekeringen levert je diverse voordelen op:

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Zodra je een woning heb gezien wil je het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?