Hypotheek verhogen Almelo

Als je een hypotheek hebt afgesloten voor de aankoop van een huis, kan het zijn dat je na verloop van tijd meer financiële ruimte wilt hebben. Bijvoorbeeld om een verbouwing te financieren of om een andere grote uitgave te doen. In dat geval kun je ervoor kiezen om je hypotheek te verhogen.

Hypotheek verhogen bij dezelfde geldverstrekker

Als je je hypotheek wilt verhogen, kun je dit in de meeste gevallen doen bij dezelfde geldverstrekker waarbij je je hypotheek hebt afgesloten. Dit kunnen wij zijn, maar ook een bank zoals ABN Amro, ING of Rabobank. Wij helpen je bij elke situatie. 

Bij het verhogen van je hypotheek is het belangrijk om te kijken naar de voorwaarden.  Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld opnieuw een taxatie van je huis moet laten doen, of dat je een hogere rente betaalt over het verhoogde bedrag. Ook kan het zijn dat je aanvullende verzekeringen moet afsluiten.

Hypotheek verhogen bij een andere geldverstrekker

Als je niet tevreden bent over de voorwaarden die je huidige geldverstrekker stelt bij het verhogen van je hypotheek, kun je er ook voor kiezen om je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker. Mocht je dus een hypotheek hebben bij een grote bank, kunnen wij je altijd helpen!

Bij het oversluiten van je hypotheek moet je wel rekening houden met kosten zoals boeterente en notariskosten. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te berekenen of het oversluiten van je hypotheek financieel gezien voordelig is. Gil Hypotheken en Verzekeringen geeft je graag advies. 

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Advies bij het verhogen van je hypotheek

Het verhogen van je hypotheek is een ingrijpende financiële beslissing. Het is daarom verstandig om je goed te laten adviseren voordat je deze stap zet. Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen kun je terecht voor advies over de mogelijkheden en voorwaarden bij het verhogen van je hypotheek. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken die past bij jouw financiële situatie.

Conclusie: het verhogen van je hypotheek kan interessant zijn als je meer financiële ruimte wilt creëren. Bij het verhogen van je hypotheek is het belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden en kosten die hieraan verbonden zijn. Het is verstandig om je hierover te laten adviseren.

Verzekeringen eerste huis

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?