Hypotheek verhogen

Een hypotheek verhogen? Kan je woning vernieuwing gebruiken of wordt de woning te klein? Heb je door de oplopende huizenprijzen overwaarde en wil je het geld uit de stenen halen? Vaak is het mogelijk om hiervoor een hypotheekverhoging aan te vragen. In sommige gevallen is een uitgebreid taxatierapport niet eens meer nodig!

Verbouwen

Wil je graag je woning verbouwen, maar wil je hiervoor niet direct je spaargeld gebruiken? Een hypotheekverhoging met bouwdepot biedt vaak uitkomst. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Verduurzamen

Met de gigantisch stijgende energieprijzen en de steeds strenger wordende regels, kan het interessant voor je zijn om je woning te verduurzamen. Benieuwd wat er mogelijk is met jouw hypotheek? Kijk ook eens op onze speciale verduurzamen-pagina of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan met onze adviseurs.

Consumptieve opname door verhogen hypotheek

Bij overwaarde heeft je woning een hogere waarde dan je openstaande hypotheek. In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om een deel van deze overwaarde op te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Neem gerust contact met ons op en vraag naar jouw mogelijkheden.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden van jouw nieuwbouwwoning of wil je jouw situatie eerst aan ons voorleggen zonder daar direct kosten voor te maken?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is geheel kosteloos én vrijblijvend.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?