Hypotheek zonder vast contract

Ben jij benieuwd of je een hypotheek kan krijgen zonder vast contract? En droom je van een eigen huis? Bij ons begrijpen we dat je situatie uniek is, en we staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw woningdromen, zelfs zonder vast dienstverband. Lees verder om te ontdekken hoe wij je kunnen begeleiden naar een hypotheekoplossing die past bij jouw situatie.

Hypotheek zonder vast contract: opties

Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen weten we dat het hebben van een vast dienstverband niet de enige manier is om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Als je een flexibel arbeidscontract hebt, zzp’er bent of op basis van een tijdelijk contract werkt, zijn er nog steeds mogelijkheden om een hypotheek en daarmee jouw droomwoning te krijgen. Onze experts zijn bekend met de verschillende hypotheekopties die geschikt zijn voor mensen zonder vast contract.

Onze hulp als hypotheekadviseur

Onze ervaren hypotheekadviseurs begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het aanvragen van een hypotheek zonder vast contract. We werken nauw met je samen om je financiële situatie te begrijpen en jouw stabiliteit en kredietwaardigheid te beoordelen. Op basis hiervan kunnen we je begeleiden naar de juiste hypotheekoptie en zoeken een daarbij geschikte geldverstrekker.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Voordelen van Gil Hypotheken en Verzekeringen

  • Deskundig advies: Onze adviseurs hebben ervaring in het begeleiden van mensen zonder vast contract naar een geschikte hypotheek. We begrijpen de verschillende factoren die meespelen en geven gepersonaliseerd advies.
  • Groot financieel netwerk: Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we toegang tot geldverstrekkers die bereid zijn om hypotheekaanvragen zonder vast contract in behandeling te nemen.
  • Maatwerkoplossingen: We geloven in op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en doelen.
Voordelen van Gil Hypotheken en Verzekeringen

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar. Ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door onze unieke dienstverlening bieden wij vaak de laagste premie aan.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?