Hypotheekadvies Almelo

Een huis kopen is een grote stap in je leven. Naast de zoektocht moet er bij het kopen van een huis ook een hypotheek worden afgesloten. De aankoop van een eigen woning vergt namelijk een kapitaal dat vrijwel niemand zomaar kan ophoesten zonder financiële hulp. De hypotheekadviseur van Almelo helpt je graag om de voor jou best mogelijke keuze te maken. Hierbij houden we rekening met je persoonlijke situatie.

Hypotheker Almelo, voor professioneel onafhankelijk advies

Een hypotheek kent een lange looptijd en neemt maandelijks een behoorlijke hap uit je budget, dat hoeven we je niet te vertellen. Twee redenen om een beroep te doen op een expert die je hierover professioneel advies kan geven. Als je kiest voor een onafhankelijk adviseur heb je het grote voordeel dat je meteen alle aanbieders en alle formules met elkaar kunt gaan vergelijken. Gil Hypotheken en Verzekeringen is als hypotheekadviseur niet gebonden aan een bepaalde kredietverstrekker en kan je dus objectief en onafhankelijk advies geven. Professioneel hypotheekadvies gebouwd op jarenlange kennis en ervaring.

De troeven van hypotheekadviseur uit Almelo

Wij bieden je als hypotheekadviseur in Almelo tal van mooie voordelen. Een eerste voordeel kon je hierboven al vinden. Door samen te werken met een onafhankelijk adviseur ben je niet aan een bepaalde bank of kredietmaatschappij gebonden. Dit wil zeggen dat alle mogelijkheden bespreekbaar zijn. Het gaat namelijk om de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie uit te kiezen. Door de verscheidenheid aan kredietverstrekkers die geraadpleegd worden, ben je verzekerd van de laagste hypotheekrente. Voor een hypotheek met een lange looptijd is dit erg belangrijk. 

De persoonlijke service is het tweede grote voordeel. Je bent geen dossier of aanvraag, maar er wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke situatie is, hoe je financiële toestand eruit ziet en wat jouw wensen zijn naar een hypotheek toe. Maatwerk dus!

Een hypotheek nemen die je na verloop van tijd niet langer kunt afbetalen, daar wint niemand iets mee en moet dus absoluut vermeden worden. Je hypotheekadviseur gaat ook hierbij samen met jou de mogelijkheden en haalbaarheid na om zo opnieuw tot de best mogelijke hypotheek te komen.

Maak vrijblijvend kennis

Heb je een woning op het oog in Almelo of ben je van plan die binnenkort te gaan zoeken, maak dan vooraf vrijblijvend kennis met je onafhankelijk hypotheekadviseur. Je krijgt hier al een eerste berekening van het bedrag dat je kunt lenen, waardoor je veel gerichter op woningjacht kunt gaan en enkel die woningen in aanmerking moet nemen die haalbaar zijn. De adviseurs van Gil Hypotheken en Verzekeringen kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken en om samen met jouw die mooie droom waar te maken.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?