Hypotheekadviseur
Almelo

Je hebt besloten dat je een huis wilt kopen. Een grote stap in je leven, waarbij veel vragen kom kijken. De meeste hebben voor het kopen van een huis een hypotheek nodig. Financiële hulp, waarbij wij als jouw hypotheekadviseur uit Almelo je graag helpen. Samen maken wij de beste keuzes, rekening houdend met je persoonlijke situatie.

Hypotheker Almelo, voor professioneel onafhankelijk advies

De grootste maandlast is vaak de hypotheek en heeft een vaak een lange looptijd. Een kwestie die aandacht vergt dus. Gil Hypotheken en verzekeringen geeft je daarom graag onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies. Als je kiest voor een onafhankelijk adviseur is het grote voordeel dat je meteen alle aanbieders en alle formules met elkaar kan vergelijken. Wij van Gil zijn namelijk niet gebonden aan een specifieke geldverstrekker en zijn daarom objectief. Ons hypotheekadvies is gebouwd op jarenlange kennis en ervaring. Gil levert maatwerk waarbij jouw financiële situatie centraal staat.

De troeven van hypotheekadviseur in Almelo

Beroep doen op hypotheekadviseur Almelo biedt je tal van mooie voordelen. Een eerste voordeel is hierboven al benoemd. Door samen te werken met een onafhankelijk adviseur zijn wij niet aan een bepaalde bank of kredietmaatschappij gebonden. Alle mogelijkheden zijn dus bespreekbaar. Het gaat namelijk om het vinden van een hypotheek die het best bij jou past! Bovendien ben je door het raadplegen van verschillende kredietverstrekkers verzekerd van de laagste hypotheekrente.

 

De persoonlijke service is een tweede grote troef. Je bent niet de zoveelste klant of nummer, maar er wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke situatie is, hoe je financiële toestand eruit ziet en wat jouw wensen zijn naar een hypotheek toe. Een hypotheek nemen die je na verloop van tijd niet langer kunt afbetalen, daar wint niemand iets bij en moet dus absoluut vermeden worden. Gil bespreek daarom welke mogelijkheden haalbaar zijn en het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Maak vrijblijvend kennis

Heb je een woning op het oog in Almelo of ben je van plan die binnenkort te gaan zoeken, maak dan vooraf vrijblijvend kennis met Gil Hypotheken en Verzekeringen onafhankelijk hypotheekadviseur. Wij  geven je als onafhankelijk hypotheekadviseur namelijk al een eerste berekening van jouw maximale hypotheek, waardoor je veel gerichter op woningjacht kunt gaan. Zo kijk je alleen naar woningen die haalbaar zijn en wordt de zoektocht gerichter. De adviseurs van het beste hypotheekadvies Almelo kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken en om samen met jouw die mooie droom waar te maken.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?