Hypotheek
bescherming

Hypotheekbescherming door Gil Hypotheken en Verzekeringen. Veel mensen staan niet stil bij de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Los van het feit dat dit erg vervelend is, zijn de financiële gevolgen soms erg groot.

Zijn jouw verzekeringen nog wel up-to-date in verband met hypotheekbescherming?

Door de jaren heen zijn er tal van nieuwe producten op de markt gekomen. Gil Hypotheken en Verzekeringen werkt met tal van verzekeraars, zodat wij een uitgebreide vergelijking kunnen maken.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat jouw persoonlijke situatie gewijzigd is. Het is dus raadzaam om periodiek jouw situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekerd bent? Beide is vaak niet wenselijk! Ben je benieuwd of jij wel de goede hypotheekbescherming hebt? 

Ook zijn er wellicht wijzigingen in jouw pensioen geweest of ben je gewisseld van werkgever. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de juiste hoogte van het gewenste verzekeringsbedrag.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

contact
tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?