Nabestaanden
voorziening

Een nabestaandenvoorziening voor ondernemers.
Het verliezen van een familielid is al zwaar genoeg. Dan is het prettig als uw nabestaanden financiële zekerheid hebben en een aanvullend inkomen krijgen. Daarnaast zijn de gevolgen voor uw onderneming groot.

Is jouw huidige overlijdensrisicoverzekering nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn de premies voor een overlijdensrisicoverzekering behoorlijk gedaald. Dit komt aan de ene kant door een langere levensverwachting en aan de andere kant door toenemende concurrentie op de verzekeringsmarkt. Gil Hypotheken en Verzekeringen werkt net als hypotheekgebied met tal van verzekeraars zodat wij een uitgebreide vergelijking kunnen maken.

Persoonlijke situatie belangrijk voor nabestaandenvoorziening voor ondernemers

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat jouw persoonlijke situatie gewijzigd is. Het is dus raadzaam om periodiek jouw situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekert bent? Beide is vaak niet wenselijk!

Ook zijn er wellicht wijzigingen in jouw inkomen of persoonlijke situatie. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de juiste hoogte van jouw overlijdensrisicoverzekering.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?