Overbruggingshypotheek Nieuwbouw

Ben je van plan om een nieuwbouwwoning te kopen en hulp nodig hebt bij de financiering, dan is een overbruggingshypotheek misschien de perfecte oplossing voor jou. Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwbouwhuis een spannende stap kan zijn. Gil Hypotheken en Verzekeringen staat daarom voor je klaar om je te helpen bij de juiste hypotheek. Op deze pagina vindt je alle informatie over hoe onze experts in Almelo je kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van een overbruggingshypotheek voor nieuwbouw.

Wat is een overbruggingshypotheek voor nieuwbouw?

Een overbruggingshypotheek is een tijdelijke lening die je helpt om de periode tussen de aankoop van je nieuwe huis en de verkoop van je huidige woning te overbruggen. Dit kan vooral handig zijn als je eigen vermogen allemaal in je huidige woning zit en je dat eigen vermogen eigenlijk wilt gebruiken voor de aankoop van je nieuwe woning.

Waarom een overbruggingshypotheek?

  • Eerder een nieuwe woning: Met een overbruggingshypotheek hoef je niet te wachten tot je huidige woning is verkocht voordat je kunt genieten van je nieuwbouwhuis.
  • Snel schakelen: Je kunt snel handelen en je nieuwbouwwoning kopen zonder te hoeven wachten op de verkoop van je huidige huis. Hierdoor heb je wellicht meer kans om de nieuwe woning te krijgen. 
  • Meer financiële ruimte: Een overbruggingshypotheek biedt meer financiële flexibiliteit om je nieuwe woning te kunnen financieren terwijl je je huidige woning te koop zet.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Hoe Gil Hypotheken en Verzekeringen jou kan helpen

We werken nauw met je samen om jouw financiële situatie in beeld te krijgen en om de mogelijkheden van een overbruggingshypotheek te bespreken. Door de nauwe samenwerking geven wij je het beste advies

 

Onze Overbruggingshypotheek Stappen:

  • Advies op maat: Op basis van het oriëntatiegesprek geven onze adviseurs je advies over de mogelijkheden en voorwaarden van een overbruggingshypotheek.
  • Financieel overzicht: We zullen een financiële structuur voorstellen die past bij je situatie en behoeften. Hierdoor krijg je een beter overzicht van jouw financiële situatie.
  • Het aanvragen: We begeleiden je door het aanvraagproces van een hypotheek en zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct zijn ingediend.
Verzekeringen eerste huis

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar. Ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door onze unieke dienstverlening bieden wij vaak de laagste premie aan.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?