vrijblijvende afspraak

Mijn Digimap

volg ons

Overlijdensrisico
verzekering

Het verliezen van een familielid is al zwaar genoeg. Dan is het prettig als jouw nabestaanden financiële zekerheid hebben. Dit kun je regelen met een overlijdensrisicoverzekering.

Is jouw overlijdensrisicoverzekering nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn de premies voor een overlijdensrisicoverzekering behoorlijk gedaald. Dit komt aan de ene kant door een langere levensverwachting en aan de andere kant door toenemende concurrentie op de verzekeringsmarkt. Gil Hypotheken en Verzekeringen werkt net als hypotheekgebied met tal van verzekeraars zodat wij een uitgebreide vergelijking kunnen maken.

 

Daarnaast is wellicht ook jouw persoonlijke situatie gewijzigd. Het is dus raadzaam om periodiek uw situatie te laten bekijken. Wellicht kom je er wel achter dat je onder- of oververzekerd bent? Beide is vaak niet wenselijk!

 

Ook zijn er wellicht wijzigingen in jouw pensioen geweest of ben je gewisseld van werkgever. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de juiste hoogte van jouw overlijdensrisicoverzekering. Wil je weten waar u aan toe bent? Neem dan vrijblijvend contact op! 

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?