Tarieven en documenten

Tarieven en documenten. Met passie én plezier geven wij je het beste financiële advies. Jouw persoonlijke wensen en situatie als uitgangspunten, samen met onze kennis en ervaring: het best passende hypotheekadvies. Bekijk onze tarieven en documenten!

Tarieven en documenten

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft richtprijzen opgesteld voor het advies en bemiddeling van jouw hypotheek. Het eerste oriënterende gesprek is altijd op onze kosten. Hieronder vind je onze tarieven. 

Hypotheekadvies

Starter

2.395,00*

Hypotheekadvies

Doorstromer

2.495,00*

Hypotheekadvies

Oversluiten

2.495,00*

Hypotheekadvies

Ondernemer

2.595,00*

* = exclusief overlijdensrisicoverzekering en eventuele hypotheekbescherming

Jouw hypotheek van A tot Z geregeld!

Jouw hypotheek wordt volledig “van a tot z” geregeld en daarnaast krijg je een volledige objectieve vergelijking tussen 30 verschillende banken en geldverstrekkers.

Het is de moeite waard om onderzoek te doen naar de advies- en bemiddelingskosten bij verschillende
hypotheekaanbieders als je een huis koopt of andere financiële zaken voor je woning wilt laten regelen.

Wij vinden het daarnaast ook belangrijk om invulling te geven aan de nazorg en onderhoud van jouw financiële situatie. Hiervoor hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld tegen goede tarieven. Daarmee heb je altijd duidelijk (periodiek) inzicht in jouw financiële zaken. Dit wordt met je besproken in het adviesgesprek.

Bent je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak met Gil Hypotheken en Verzekeringen. Ons eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Wil je dus de tarieven en documenten bespreken? Kom dan een keer langs bij ons kantoor. Wij geven altijd onafhankelijk advies en passen het advies aan naar jouw specifieke situatie.

Documenten

contact

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?