Verzekeringen eerste huis

Verzekeringen eerste huis. Als je een eerste huis koopt, is het belangrijk om na te denken over de verzekeringen die je nodig hebt. Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende verzekeringen bij de aankoop van een eerste huis:

Veelvoorkomende verzekeringen eerste huis

  • Opstalverzekering: Een opstalverzekering is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek en dekt schade aan de woning zelf, zoals schade door brand, storm, inbraak en wateroverlast. Het is belangrijk om goed te kijken naar de dekking en premie van verschillende verzekeraars en een passende opstalverzekering af te sluiten. Gil helpt je bij deze vergelijking. 
  • Inboedelverzekering: Een inboedelverzekering dekt schade aan de spullen in je huis, zoals meubels, kleding en elektronica. Het is verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten, zodat je bijvoorbeeld bij diefstal of brand niet alle kosten zelf hoeft te dragen. 
  • Aansprakelijkheidsverzekering: Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade die je per ongeluk aan anderen veroorzaakt. Bijvoorbeeld als je per ongeluk een bal door de ruit van de buren schopt. Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig om af te sluiten.
  • Overlijdensrisicoverzekering: Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit aan nabestaanden als jij komt te overlijden. Deze verzekering kan nuttig zijn als je partner en/of kinderen afhankelijk zijn van jouw inkomen om de hypotheeklasten te betalen. Het is verstandig om te kijken of het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering in jouw situatie zinvol is. Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen bespreken we graag jouw situatie en mogelijkheden. 

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Overige verzekeringen

Naast deze verzekeringen zijn er nog andere verzekeringen die je kunt overwegen, zoals een rechtsbijstandsverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een nabestaandenpensioenverzekering. Het is verstandig om te kijken welke verzekeringen voor jouw situatie van belang zijn en welke premie en dekking het beste bij jou passen.

Als je hulp nodig hebt bij het afsluiten van verzekeringen voor je eerste huis, is het verstandig om contact op te nemen met een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Een onafhankelijk verzekeringsadviseur zoals Gil. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes en het afsluiten van passende verzekeringen

Verzekeringen eerste huis

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?