Vrijblijvend Hypotheekadvies

Als je op zoek bent naar een hypotheek voor de aankoop van een huis, kan het verstandig zijn om je te laten adviseren door een hypotheekadviseur. Gil kan je als hypotheekadviseur helpen bij het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie en kan je informeren over de mogelijkheden en voorwaarden.

Wat is vrijblijvend hypotheekadvies?

Vrijblijvend hypotheekadvies houdt in dat je een afspraak maakt met een hypotheekadviseur om je te laten adviseren over de mogelijkheden en voorwaarden van een hypotheek, zonder dat je hiermee direct ergens aan vastzit. Dit advies is geheel vrijblijvend en je bent niet verplicht om de hypotheek af te sluiten. Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen ben je gegarandeerd van goed en gratis advies. 

Voordelen van vrijblijvend hypotheekadvies in Almelo

Het grootste voordeel van vrijblijvend hypotheekadvies is dat je inzicht krijgt in de mogelijkheden en voorwaarden van een hypotheek, zonder dat je hiermee direct ergens aan vastzit. Je kunt dus rustig de tijd nemen om te kijken welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, voordat je definitief een keuze maakt.

Een ander voordeel is dat Gil Hypotheken en Verzekeringen vaak meer mogelijkheden kent dan de grote banken, omdat zij met meerdere hypotheekverstrekkers samenwerken. Hierdoor kan het zijn dat je bij ons een hypotheek kunt afsluiten met betere voorwaarden of een lagere rente dan bij een grote bank.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Maak vrijblijvend kennis

Heb je een woning op het oog in Almelo of ben je van plan die binnenkort te gaan zoeken, maak dan vooraf vrijblijvend kennis met je onafhankelijk hypotheekadviseur. Je krijgt hier al een eerste berekening van het bedrag dat je kunt lenen, waardoor je veel gerichter op woningjacht kunt gaan en enkel die woningen in aanmerking moet nemen die haalbaar zijn. De adviseurs van Gil Hypotheken en Verzekeringen kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken en om samen met jouw die mooie droom waar te maken.

Verzekeringen eerste huis

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen