vrijblijvende afspraak

Mijn Digimap

volg ons

Gil Hypotheken en Verzekeringen

Gil Hypotheken en Verzekeringen. Wie zijn we en waar zijn we goed in?

Emilio Gil

Erkend Financieel Adviseur, Erkend Hypotheekadviseur

Eerlijk, enthousiast en gedreven: drie kenmerken die mij omschrijven. Met mijn roots in Almelo adviseer ik met heel veel passie en betrokkenheid mijn klanten. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening kun je bij mij terecht met voor een goed financieel advies en persoonlijke service. Want jouw belang staat bij mij altijd voorop

Gil Hypotheken en Verzekeringen

Het team van Gil Hypotheken en Verzekeringen

Renaldo

Pris

Mitchell

Koen

Onafhankelijk financieel advies in Almelo door gecertificeerde adviseurs

Gil Hypotheken en verzekeringen is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of bank organisatie en kunnen u hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor uw hypotheek lager. Hier kunt u als klant van profiteren.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheek adviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Gil Hypotheken en Verzekeringen

Kom gerust een keertje bij ons langs.

Maandag t/m vrijdag

08.30 tot 17.00 uur

Zaterdag en ’s avonds

Op afspraak

Ons kantoor is gevestigd aan de Grotestraat 8 in het centrum van Almelo. Met ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving (Grotestraat en “Willemsgang 5”) zijn wij makkelijk te bereiken met elk soort vervoer. Onze ervaren hypotheekadviseurs staan graag voor je klaar.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?