Woonhuis
verzekeringen

Belangrijke woonhuisverzekeringen. Jouw woning is een kostbaar bezit. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is daarom belangrijk om je te verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Het verzekeren van risico’s met behulp van woonhuisverzekeringen

Gelukkig kun je veel risico’s goed verzekeren. Maar iedere verzekeraar kent uitzonderingen, kleine lettertjes en uitsluitingen. Uit een zeer uitgebreid aanbod van verzekeraars en verzekeringen kunnen wij je adviseren welke oplossing het beste bij jou past. Voor jouw woning zijn de onderstaande woonhuisverzekeringen van belang.

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering is jouw woning verzekerd tegen schade door brand, storm, water of inbraak.

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering zijn de spullen in jouw woning verzekerd tegen schade. Dat kan veroorzaakt worden door brand of inbraak. Maar ook als je zelf per ongeluk iets stuk maakt, kan dit verzekerd zijn. Ook voor jouw overige verzekeringen ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt hierbij denken aan:

Of loop even binnen bij ons kantoor aan
de Grotestraat 8a in Almelo

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen waardoor wij vaak de laagste premie kunnen aanbieden.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?