ZZP Hypotheekadvies

Ben je een zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) en op zoek naar professioneel hypotheekadvies dat specifiek is afgestemd op jouw unieke situatie? Gil Hypotheken en Verzekeringen begrijpt dat het krijgen van een hypotheek als ZZP'er lastiger kan zijn. Onze ervaren ZZP Hypotheekadviseurs staan klaar om je te begeleiden naar een hypotheekoplossing die bovendien past bij jouw ondernemersdoelen en financiële mogelijkheden.

Waarom kiezen voor onze ZZP Hypotheekadviseurs?

Bij Gil Hypotheken en Verzekeringen zijn we er trots op ons team van deskundige ZZP Hypotheekadviseurs, die gespecialiseerd zijn in het adviseren van zelfstandige ondernemers. Waarom Gil kiezen? Hieronder een paar redenen:

  • Ervaring en maatwerk: Onze adviseurs hebben diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen en kansen die ZZP’ers tegenkomen bij het aanvragen van een hypotheek. We begrijpen jouw unieke financiële situatie en streven ernaar om maatwerkadvies te bieden dat perfect bij jou past.
  • Persoonlijke benadering: Geen standaardoplossingen bij ons. We nemen de tijd om jouw unieke situatie en zakelijke plannen door te nemen. Op basis daarvan ontwikkelen we  hypotheekadvies dat aansluit bij jouw behoeften, net zoals jouw missie en visie.
  • Netwerk van geldverstrekkers: We hebben sterke relaties opgebouwd met diverse geldverstrekkers die bereid zijn om ZZP’ers te ondersteunen bij het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor kunnen we onderhandelen voor gunstige voorwaarden en tarieven. 
  • Volledige begeleiding: Onze hulp stopt niet bij het adviseren over de juiste hypotheek. We begeleiden je door het gehele aanvraagproces, bijvoorbeeld het verzamelen van de benodigde documentatie of de uiteindelijke goedkeuring.

Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Grotestraat 8a in Almelo

Onze dienstverlening voor ZZP'ers

  • Hypotheekadvies op maat: We luisteren naar jouw behoeften en doelen en stellen daarnaast een hypotheekadvies op dat specifiek is afgestemd op jouw situatie als ZZP’er.
  • Dossierondersteuning: Onze experts helpen je bij het verzamelen van alle benodigde documenten en zorgen ervoor dat je hypotheekdossier compleet en overtuigend is.
  • Onderhandelingen: We gaan in gesprek met geldverstrekkers en zetten ons in om op die manier de beste voorwaarden en tarieven voor jou te verkrijgen.
  • Doorlopend Advies: We blijven betrokken bij jouw financiële reis en geven advies over toekomstige financiële beslissingen. Na het afsluiten van een hypotheek nog hulp nodig? Dan helpen wij je uiteraard verder met jouw financiële vraagstukken. 
ZZP hypotheekadvies

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak je persoonlijke wensen kenbaar. Ervaar onze deskundigheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! Het eerste gesprek en/of berekening is kosteloos en vrijblijvend.

Gil Hypotheken en Verzekeringen heeft een unieke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door onze unieke dienstverlening bieden wij vaak de laagste premie aan.

Wij vergelijken bijna alle banken, dus ook jouw eigen bank

Weten hoeveel
jij kunt lenen?

Wat klanten over ons zeggen

tarieven en documenten

100% onafhankelijk hypotheek advies?